Hozzávalók:
1 babkonzerv
1 csirkemell
5 darab közepes krumpli
2 paradicsomkonzerv (az a kicsi pürés)
2 evőkanál fajita szósz (kicsit csípős volt, elég karakteres ízt adott az ételnek)
1 fej vöröshagyma
10 dkg trappista sajt
A tepsi aljára öntöttem egy kis olivaolajat, és beleszórtam a lecsöpögtetett babot, az apróra vágott csirkemellet, a kockára vágott krumplit, és a szeletekre vágott vöröshagymát. A paradicsomkonzervet összekevertem a fajita szósszal és ráöntöttem a tepsi tartalmára. Kanállal átforgattam az egészet, hogy mindenhova jusson a paradicsomos szószból, majd alufóliával lefedtem és már ment is a sütőbe. Háromnegyed órát sült 120 fokon légkeveréses módban, amikor leszedtem az alufóliát, átkavartam egy kanállal, majd megszórtam sajttal. Még addig sült, amíg a sajt ráolvadt a tetejére. Nagyon finom, szaftos, enyhén csípős ebédet ettünk!

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése