2011. június 26., vasárnap

Joghurtos ananászkrémleves


Kellett mára valami levest főzni, valami édesek kívántam, de semmi gyümölcs nem volt itthon. Boltba menni meg kedvem nem volt. Csak egy ananászkonzerv. Gyorsan csináltam belőle levest. Szerintem hidegen a legfinomabb.

Hozzávalók:
1 ananászkonzerv (ez darabos volt)
1 natúr joghurt
1 vaníliás cukor
kis fahéj
víz

Az ananászt a levével együtt beleöntöttem egy edénybe, vízzel felengedtem, hogy jól ellepje és feltettem főzni. Ízesítettem egy kis fahéjjal és egy vaníliás cukorral. Kb. 20-25 perc alatt puhára főtt, ekkor botmixerrel összeturmixoltam. A natúr joghurtot pedig elkevertem benne. Utána még összeforraltam és már kész is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...